
Didim Çamlık Mahallesi Filiz Atabay Soydemir, kendine ait otelde düzenlediği toplantıda mahallesindeki kadınları bir araya getirdi.
50 kadar kadının dinleyici olarak katıldığı toplantıda, Çamlık mahalle muhtarı Filiz Atabay Soydemir; “Burada bir araya geme amacımız; Kendimizi nasıl geliştirebiliriz? Bu konu hakkında fikierleriniz almak istiyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdür Nuri Öner ile görüştüğüm zaman “12 kişilik gruplar olarak sınıflar oluşturduğunuzda her konuda eğitim verebiliriz.” Diyerek açık destek verdi. Bende eğitimini aldığımız, ürettiğiniz ürünlerin satışı için standların ayarlanmasını sağlayabilirim. Burada muhtarlık görevini yerine getiriyorum. Herhangi bir siyasi görüş gütmeden Didim’de yaşayan tüm kadınlarımızın bir şekilde faydalanmasını sağlamaya çalışmak istiyorum.Bu çalışmamız sadece kadınlarımıza yönelik olsun istemiyorum. Çocuklarımız da bu eğitimlere katılabilir. Çocuklarımız da eğitim almak istediği kurslar varsa onlara da destek olalım. Bu toplantıları Muhtarlar Derneği kapsamında diğer muhtarlarımız ile birlikte her mahallede gerçekleştireceğiz.” İfadelerinde bulundu.
Muhtar Soydemir konuşmasının ardından, Didim İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hemşire Gülay Kaya toplantıya katılan kadınlara, kadın sağlığına dair çeşitli bilgiler verdi.