Kadına yaşam hakkı verilmiyor.
Didim Yalı Caddesi üzerinde bir işletmede çalışan M.Ç. (46) 10 yıl önce boşandığı eşi tarafından bıçaklandı. Eski koca göz altına alınırken, yaralı kadın hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay Altınkum mahallesi Yalı Caddesi uzerindeki bir işletmede meydana geldi. Iddialara göre; Aşırı alkollü olduğu ileri sürülen eski eş B.T., 10 yıl önce boşandığı eşinin isyerine gelerek sözlü olarak saldırıda bulundu. Akabinde de yanında getirdiği bıçakla eski eşini bıçakladı. Olayı görenler duruma müdahale ederken, süpheli eski eş, polis tarafından göz altına alındı. Yaralı kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Didim Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
Supheli B. T. nin daha önce de eşinin iş yeri önüne dl gelerek tehditlerde bulunduğu ve silahla havaya ateş açtığı öğrenildi.








